Welkom bij het gezelligste restaurant van Brabant

Reserveer

Al 100 jaar een begrip in Aalst-Waalre

Restaurant de Meiboom staat misschien beter bekend als het gezelligste restaurant van Eindhoven om omstreken. De Meiboom is geopend in 2000 en niet meer weg te denken uit Waalre. Ons restaurant heeft die typisch Brabantse huiskamersfeer, waardoor u zich meteen helemaal thuis voelt bij ons. Een aantal werknemers met autisme draagt een mooi steentje bij aan deze ongedwongen ambiance.

Onze menukaart, die vier keer per jaar wisselt, is zeer gevarieerd en individuele wensen zijn zeker geen probleem. Ook serveren wij altijd seizoengerechten naast onze kaart, denk bijvoorbeeld aan asperges of wild. Voor ons 3 gangen á la carte keuzemenu betaalt u slechts €32,50.

Marisca van Brussel – Eigenaar en Chef de Meiboom

Welkom bij restaurant de Meiboom

Wij bezorgen u graag een gezellige én betaalbare avond, waarbij u geniet van een voor-, hoofd- en nagerechten. U vindt bij ons geen prijzen in de kaart, alle voorgerechten kosten namelijk €11,50, hoofdgerechten €21,50 en nagerechten €7,50.

Maar! Wij hebben een leuke actie voor u bedacht: ongeacht welke gerechten u bestelt, u betaalt een vast bedrag van slechts € 32,50 voor 3 gangen uit de gehele kaart. U krijgt dus het nagerecht gratis!

Uiteraard bent u tot niets verplicht. Geeft u de voorkeur aan alleen een hoofdgerecht? Geen enkel probleem! Daar betaalt u dan € 21,50 voor.

Rest mij u smakelijk eten te wensen!

Daarnaast kunt u altijd kijken voor acties of evenementen op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/restaurantdemeiboom

Met gastvrije groet, Marisca en team Meiboom.

Maandag en dinsdag: Gesloten

Woensdag – Zondag: Geopend vanaf 17.oo uur

Reserveer

U kunt voortaan ook eten afhalen bij de Meiboom!

Soep

€ 10

1 liter soep waarbij u kunt kiezen tussen: tomaten of groentesoep met stokbrood en kruidenboter

Carpaccio

€ 15

Schaal carpaccio met stokbrood en kruidenboter

Alleen telefonische te bestellen 040 – 221 25 25

Tygo

Baas

Oma van de baas

Bar

Mamma van de baas

Chef en eigenaar

Jack

Ober (met autisme)

Wat vinden anderen

Zondagavond hier (zonder reservering) gaan eten; het restaurant zat helemaal vol, maar gelukkig nog nét een tafel vrij. Hier schrijft met gastvrijheid nog met een hele grote hoofdletter G, wordt er (alsof het de normaalste zaak van de wereld is, gewoon) fantastisch gekookt en laat de bediening merken dat je aanwezigheid zeer op prijs gesteld wordt!! De wijn; heerlijk! Kortom; deze verborgen parel; een hele grote aanrader!!

CoenraetZondagavond, met tweeën een geweldige avond gehad!

Al langere tijd waren we van plan in de Meiboom te gaan eten. Ja, en nu kwam het ervan. Prima ontvangst, perfecte gastvrouw en keurige bediening. Het eten bestaande uit paling als voorgerecht en mosselen als hoofdgerecht was gewoonweg heerlijk. Daarbij een heerlijke sauvignon blanc en we hadden een zeer geslaagd etentje. De prijs/kwaliteitsverhouding is perfect. We raden eenieder aan dit restaurant te bezoeken en we zullen er zelf ook weer heengaan.

177wimpHeel aangenaam restaurant

I.v.m. een verjaardag zijn wij met z'n achten gaan eten bij de Meiboom. De jongste was anderhalf, de oudste 70+. We wilden graag gebruik maken van de 2 menu's voor de prijs van 1 actie, maar maakten het voor de bediening nog moeilijker door te vragen of 2 kleinkinderen 1 menu mochten. En ondanks de superdrukte ( het restaurant zat helemaal vol) was dat geen probleem. Het bedienend personeel is voortreffelijk op z'n taak berekend: attent, snel en vriendelijk. We hebben bewondering voor de keukenbrigade, die ons een heerlijke avond heeft bezorgd.

Margreet DWat een gastvrijheid, wat een lekker eten!

Telefoonnummer:040-2212525 | Email: mariscavanbrussel@hotmail.nl